Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
Developed by JoomVision.com

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα"

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα", το τελευταίο από τα τρία αφιερώματα που έκανα για την Κρήτη στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης στις 3 Ιουνίου 2008,παρουσία 1500 και πλέον θεατών.

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Aπό την παράσταση "Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα..." που ανέβασα με το Λαογραφικό Όμιλο Παπάφη τον Ιούνιο του 2008 στο Θέατρο Συκεών Θεσσαλονίκης.

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Xoρεύω και πατώ τσι γής και το καταλαβαίνει,πως τέτοιο..αρτσούμπαλο κορμί από πάνω της διαβαίνει...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Με τον αθλητή μου Γιώργο Τρέμο που κατέλαβε τη 10η θέση στον τελικό της δισκοβολίας.

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Από τη συμμετοχή μου με τις αθλήτριες Ειρήνη Τερζόγλου στη σφαιροβολία και Δώρα Καλπακίδου στη δισκοβολία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010 στο Bergen της Νορβηγίας.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Στο προθερμαντήριο του σταδίου στην Οστράβα λίγο πριν πάρω τη θέση μου στις κερκίδες του σταδίου για τον τελικό της δισκοβολίας των Νέων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.

Mε τις αθλήτριές μου Ειρήνη Τερζόγλου και Δωροθέα Καλπακίδου κατά την αναχώρησή μας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πεσκάρα το 2010.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.
  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Η σημαντικότερη ίσως στιγμή στην προπονητική μου καριέρα, η συμμετοχή μου με την Ειρήνη Τερζόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη χώρα μου.

Πρωτοχρονιά 2011...
Παρέα με φίλους, το λαούτο μου και τον κιθαρίστα Γιώργο Χαριζάνη...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Είχα την τύχη να γυμνάσω την Ειρήνη Τερζόγλου, η οποία αγωνίστηκε στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπία με ρήξη στον πρόσθιο αριστερό χιαστό...

Developed by JoomVision.com

Δείγμα από τη δουλειά μου στο διαδίκτυο...

  • Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς-Βότση
  • Σύνδεσμος Προπονητών στίβου Ελλάδας
  • Χαρίκλεια Τερζητάνου
  • Οξύζογλου Νικόλαος-Σχολικός Σύμβουλος Φυσ. Αγωγής
  • Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη Θεσσαλονίκης
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Toν ιστότοπο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας δημιούργησα με λογισμικό ανοικτού κώδικα Joomla.

Ο σύλλογoς, ως επιστημονικό όργανο, εκπροσωπεί ένα σημαντικό αριθμό μελών, Υπευθύνων Αγωγής Υγείας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης & Υπευθύνων Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων καθώς και εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στην υλοποίηση του θεσμού με τους μαθητές μέσα στις σχολικές μονάδες.

Διεθνείς Οργανισμοί όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα συμφωνούν ότι η ανάπτυξη προγραμμάτων Αγωγής και Προαγωγής της Yγείας είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος για την πρόληψη και βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Το ΥΠ.Ε.Π.Θ. σε θέματα που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών/τριών εφαρμόζει προγράμματα Αγωγής Υγείας στα σχολεία με στόχο την Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας οργανωμένα από το 1996 στη Β/θμια Εκπ/ση και από το 2001 στην Α/θμια.

Έχοντας αποκομίσει την εμπειρία της καθημερινής εφαρμογής του θεσμού, έχουν διαμορφώσει άποψη, παίρνοντας υπόψη τους στόχους και τους σκοπούς της εφαρμογής του αλλά και τις προσαρμογές και εκσυγχρονίσεις που μπορούν να εφαρμοσθούν, ώστε και να γίνει πιο αποτελεσματικός αλλά και περισσότερο λειτουργικός χωρίς να χάσει τη δυναμική του.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους προς κάθε κατεύθυνση, τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν στην δημιουργία του παρόντος ιστοτόπου με στόχο την πληροφόρηση για τη δράση και τις ενέργειες του συλλόγου, την ανταλλαγή πληροφοριών και την ενημέρωση των μελών.

Με φίλους Ολυμπιονίκες...

Με τον Gert Damkat, προπονητή του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ruttger Smith Mε τον Werner Goldmann, προπονητή των Ολυμπιονικών Robert Ηarting & Ulf Timmerman στην Οστράβα Με τον Jürgen Schult, κάτοχο της παγκόσμιας επίδοσης με 74.08 από τις 06/06/1986 στη δισκοβολία.
Με τη Natalya Sadova, Ολυμπιονίκη της Αθήνας με 67.02 στη δισκοβολία. Με τον Μike Powell, Ολυμπιονίκη και κάτοχο του Παγκόσμιου ρεκόρ με 8.95 από τις 30/8/1991 στο μήκος,στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. fimg_6
Με την Carolina Evelyn Klüft , Ολυμπιονίκη της Αθήνας στο έπταθλο. 100_2422 100_2352

Eπισκέψεις

ΣήμεραΣήμερα734
ΧθέςΧθές1204
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα1938
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα20006
ΣυνολικάΣυνολικά272676
Συνδεδεμένοι: 357