Κυριακή, 23 Απριλίου 2017
Developed by JoomVision.com

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα"

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα", το τελευταίο από τα τρία αφιερώματα που έκανα για την Κρήτη στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης στις 3 Ιουνίου 2008,παρουσία 1500 και πλέον θεατών.

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Aπό την παράσταση "Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα..." που ανέβασα με το Λαογραφικό Όμιλο Παπάφη τον Ιούνιο του 2008 στο Θέατρο Συκεών Θεσσαλονίκης.

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Xoρεύω και πατώ τσι γής και το καταλαβαίνει,πως τέτοιο..αρτσούμπαλο κορμί από πάνω της διαβαίνει...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Με τον αθλητή μου Γιώργο Τρέμο που κατέλαβε τη 10η θέση στον τελικό της δισκοβολίας.

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Από τη συμμετοχή μου με τις αθλήτριες Ειρήνη Τερζόγλου στη σφαιροβολία και Δώρα Καλπακίδου στη δισκοβολία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010 στο Bergen της Νορβηγίας.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Στο προθερμαντήριο του σταδίου στην Οστράβα λίγο πριν πάρω τη θέση μου στις κερκίδες του σταδίου για τον τελικό της δισκοβολίας των Νέων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.

Mε τις αθλήτριές μου Ειρήνη Τερζόγλου και Δωροθέα Καλπακίδου κατά την αναχώρησή μας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πεσκάρα το 2010.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.
  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Η σημαντικότερη ίσως στιγμή στην προπονητική μου καριέρα, η συμμετοχή μου με την Ειρήνη Τερζόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη χώρα μου.

Πρωτοχρονιά 2011...
Παρέα με φίλους, το λαούτο μου και τον κιθαρίστα Γιώργο Χαριζάνη...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Είχα την τύχη να γυμνάσω την Ειρήνη Τερζόγλου, η οποία αγωνίστηκε στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπία με ρήξη στον πρόσθιο αριστερό χιαστό...

Developed by JoomVision.com

Δείγμα από τη δουλειά μου στο διαδίκτυο...

  • Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς-Βότση
  • Σύνδεσμος Προπονητών στίβου Ελλάδας
  • Χαρίκλεια Τερζητάνου
  • Οξύζογλου Νικόλαος-Σχολικός Σύμβουλος Φυσ. Αγωγής
  • Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη Θεσσαλονίκης
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Σχεδίασα τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης στην οποία ήμουν  αποσπασμένος μέχρι και τον Αύγουστο του 2015, αρχικά με γλώσσα ΗΤΜL και στη συνέχεια το 2010 αναβάθμισα τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας ανοικτό κώδικα JOOMLA και Macromedia Flash.

Σκοπός του ιστοχώρου είναι η έγκαιρη πληροφόρηση των εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών της Διεύθυνσης και όχι μόνο, για εκπαιδευτικά και άλλα θέματα και αποφάσεις της Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και για γενικότερα θέματα και εκδηλώσεις που αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης έδωσε το στίγμα της στο χώρο της Εκπαίδευσης το καλοκαίρι του 1996, όταν με την Υπουργική Απόφαση Δ4/419/24-6-1996 (ΦΕΚ 536 Β΄) ο Νομός Θεσσαλονίκης κατανεμήθηκε σε δύο Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Α΄ και Β΄. Ο αυξανόμενος αριθμός των εκπαιδευτικών και η ανάγκη μιας καλύτερης κατανομής των σχολικών μονάδων σε περιοχές μετάθεσης, έτσι ώστε το εκπαιδευτικό αλλά και το διοικητικό έργο να επιτελούνται στον υψηλότερο δυνατό βαθμό, οδήγησε στην ανάγκη του χωρισμού των Διευθύνσεων Π. Ε. Ν. Θεσσαλονίκης.

Με νεότερη Υπουργική Απόφαση (5-3-2002, ΦΕΚ 345 Β΄) ο χωρισμός των Διευθύνσεων έχει πλέον γεωγραφικό χαρακτήρα και όχι αριθμητικό. Για το λόγο αυτό η διάκριση των Διευθύνσεων έγινε με τις έννοιες Ανατολική Θεσσαλονίκη και Δυτική Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης περιλαμβάνει τρεις (3) Περιοχές Μετάθεσης (Γ, Δ΄& Ε΄Θεσσαλονίκης).

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο εδώ...

Με φίλους Ολυμπιονίκες...

Με τον Gert Damkat, προπονητή του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ruttger Smith Mε τον Werner Goldmann, προπονητή των Ολυμπιονικών Robert Ηarting & Ulf Timmerman στην Οστράβα Με τον Jürgen Schult, κάτοχο της παγκόσμιας επίδοσης με 74.08 από τις 06/06/1986 στη δισκοβολία.
Με τη Natalya Sadova, Ολυμπιονίκη της Αθήνας με 67.02 στη δισκοβολία. Με τον Μike Powell, Ολυμπιονίκη και κάτοχο του Παγκόσμιου ρεκόρ με 8.95 από τις 30/8/1991 στο μήκος,στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. fimg_6
Με την Carolina Evelyn Klüft , Ολυμπιονίκη της Αθήνας στο έπταθλο. 100_2422 100_2352

Eπισκέψεις

ΣήμεραΣήμερα287
ΧθέςΧθές542
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα3653
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα14510
ΣυνολικάΣυνολικά130670
Συνδεδεμένοι: 139