Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
Developed by JoomVision.com

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα"

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα", το τελευταίο από τα τρία αφιερώματα που έκανα για την Κρήτη στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης στις 3 Ιουνίου 2008,παρουσία 1500 και πλέον θεατών.

Από την θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Aπό την παράσταση "Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα..." που ανέβασα με το Λαογραφικό Όμιλο Παπάφη τον Ιούνιο του 2008 στο Θέατρο Συκεών Θεσσαλονίκης.

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Xoρεύω και πατώ τσι γής και το καταλαβαίνει,πως τέτοιο..αρτσούμπαλο κορμί από πάνω της διαβαίνει...

Κρήτη μητέρα τσ΄αρχοντιάς της λευτεριάς δασκάλα...

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Με τον αθλητή μου Γιώργο Τρέμο που κατέλαβε τη 10η θέση στον τελικό της δισκοβολίας.

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Οστράβα 14-17 Ιουλίου 2011.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Από τη συμμετοχή μου με τις αθλήτριες Ειρήνη Τερζόγλου στη σφαιροβολία και Δώρα Καλπακίδου στη δισκοβολία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010 στο Bergen της Νορβηγίας.

Εuρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zaouli 2010.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Στο προθερμαντήριο του σταδίου στην Οστράβα λίγο πριν πάρω τη θέση μου στις κερκίδες του σταδίου για τον τελικό της δισκοβολίας των Νέων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U23-Οστράβα 2011.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.

Mε τις αθλήτριές μου Ειρήνη Τερζόγλου και Δωροθέα Καλπακίδου κατά την αναχώρησή μας για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πεσκάρα το 2010.

Μεσογειακοί Αγώνες 2010.
  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

  • ΣΤΙΓΜΕΣ...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Η σημαντικότερη ίσως στιγμή στην προπονητική μου καριέρα, η συμμετοχή μου με την Ειρήνη Τερζόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη χώρα μου.

Πρωτοχρονιά 2011...
Παρέα με φίλους, το λαούτο μου και τον κιθαρίστα Γιώργο Χαριζάνη...

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004...
Είχα την τύχη να γυμνάσω την Ειρήνη Τερζόγλου, η οποία αγωνίστηκε στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπία με ρήξη στον πρόσθιο αριστερό χιαστό...

Developed by JoomVision.com

Δείγμα από τη δουλειά μου στο διαδίκτυο...

  • Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς-Βότση
  • Σύνδεσμος Προπονητών στίβου Ελλάδας
  • Χαρίκλεια Τερζητάνου
  • Οξύζογλου Νικόλαος-Σχολικός Σύμβουλος Φυσ. Αγωγής
  • Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη Θεσσαλονίκης
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας

Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη Θεσσαλονίκης

Tη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιούργησα σε γλώσσα HTML το 2005. Η διδασκαλία των χορών και η ευθύνη των παραστάσεων είναι αποκλειστική μου ευθύνη από την ίδρυση του συλλόγου έως και σήμερα.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη Θεσσαλονίκης είναι πολιτιστικό-καλλιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σοπός του είναι η μορφωτική καλλιέργεια των μελών τουμέσα από το λαϊκό πολιτισμό, τις λαϊκές τέχνες (χορό -τραγούδι-θέατρο-λογοτεχνία).

Ο Όμιλος αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της οδού ΠΑΠΑΦΗ και μέσα από τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης έγινε ευρύτερα γνωστός με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να αριθμεί 120 ενεργά μέλη.

Η δραστηριότητα του Ομίλου δεν σταματά μόνο στην εκμάθηση και παρουσίαση χορών και τραγουδιών αλλά επεκτείνεται και στην ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, αναφορικά με την παράδοση τα ήθη και τα κατά τόπους έθιμα της πατρίδας μας με φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους άλλων περιοχών.

Ο Όμιλος πραγματοποίησε έρευνα γύρω από τους χορούς των ελληνικών νησιών την οποία ολοκλήρωσε με τρίωρη χορευτική παράσταση στις 29/3 2003. Η παράσταση με τίτλο "Χορεύοντας στα κύματα", έγινε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας πάλι στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ δίωρη παράσταση παραδοσιακού και λαϊκού προγράμματος με τίτλο:'Με την"Μπαντίνα του Ωδείου".

Συνεχίζοντας την έρευνα γύρω από την ελληνική παράδοση, ολοκλήρωσε την καταγραφή των ξεχασμένων χορών της Κρήτης. Το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας παρουσίασαν στο κοινό 55 χορευτές υπό τους ήχους λύρας και λαούτου, μέσα από θεατρική-χορευτική παράσταση με τίτλο "Κρήτη μητέρα τσ' αρχοντιάς της λευτεριάς λαμπάδα..." στις 6-7 Μαΐου 2006 στην αίθουσα του κλειστού Θεάτρου Συκεών. και στις 3 Ιουνίου 2007 στο θέατρο Κήπου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Oλοκλήρωσε δε την αναφορά στην Κρήτη με την παράσταση "Κρήτη πατρίς του Μίνωα" που ανέβασε στις 1 Μαρτίου 2008 στο κλειστό θέατρο του Δήμου Συκεών.

Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Παπάφη Θεσ/νίκης είναι ο κ. Δημήτρης Λευκόπουλος. Στον Όμιλο λειτουργεί παιδικό τμήμα για παιδιά ηλικίας από 5-14 ετών, τμήμα αρχαρίων και φυσικά η μεγάλη χορευτική-θεατρική ομάδα των παραστάσεων.

Η διδασκαλία των χορών γίνεται , στο αμφιθέατρο του 19ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, Πόντου 40, πίσω από την εκκλησία του Αγίoυ Θεράποντα στην Κ. Τούμπα, κάθε Πέμπτη από 20.00μμ-22.00μμ.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο πατώντας εδώ...

Με φίλους Ολυμπιονίκες...

Με τον Gert Damkat, προπονητή του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ruttger Smith Mε τον Werner Goldmann, προπονητή των Ολυμπιονικών Robert Ηarting & Ulf Timmerman στην Οστράβα Με τον Jürgen Schult, κάτοχο της παγκόσμιας επίδοσης με 74.08 από τις 06/06/1986 στη δισκοβολία.
Με τη Natalya Sadova, Ολυμπιονίκη της Αθήνας με 67.02 στη δισκοβολία. Με τον Μike Powell, Ολυμπιονίκη και κάτοχο του Παγκόσμιου ρεκόρ με 8.95 από τις 30/8/1991 στο μήκος,στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. fimg_6
Με την Carolina Evelyn Klüft , Ολυμπιονίκη της Αθήνας στο έπταθλο. 100_2422 100_2352

Eπισκέψεις

ΣήμεραΣήμερα733
ΧθέςΧθές1204
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα1937
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα20005
ΣυνολικάΣυνολικά272675
Συνδεδεμένοι: 352